Bir İnceleme kakaolu ıslak kek tarifi

Wiki Article

Kekin pişeceği lakırtııbı (mümkünse 20-25 cm'lik bir sırça borcam) sıvı evetğla evetğlayalım ve oturakına yağlı kağıt yerleştirelim.

Kek fırında pişer siz o nefis sosu hazırlayın. Bir tencereye benzinü, sıvı yağı, kakao ve şekeri ekleyip bir taşım kaynatın ve ocağın altını kapatın.

Ancak karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz tefsir platformlarında henüz sağlıklı bir dil kavgası kucakını gerçekleştirme buyurmak amacıyla ortaya koyduğumuz temelı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çyemek istiyoruz.

Elan sonrasında karıştırarak pişirmeye temellayalım. Sosumuz ısındıktan sonrasında doğradığımız çikolatayı da ekleyelim ve çikolatalar eriyinceye denli karıştırmaya devam edelim.

Yalnızca harika diyerek biliyorum o kadar göz kamaştırıcı oluyor ki kek dediklerinde kazık aklıma gelen şey yalnız kek yapanları görmüş olduğum devran dayanmayıp çabucak anlattığım bir tanım çok teşekkürler

Hakikat ıslak kek tarifi hoş ve bereketli soslu ıslak bir kek tarifidir. Ongun soslu ıslak kek tarifi adından da anlaşılacağı kadar ferah bol akışhun soslu olmalıdır. Eğer sosu azca gelirse salt çikolata soslu bir browni olacaktır.

Lezzetli bir tanım çok kaba tatlı sevmeyenler şekeri bir zaman elan az koymalı ben sosu hazırlarken 1 taam kaşığı buğday nişastası ekledim bir zaman sosa kıvam kattı

Artvin ruzname haberleri: Yusufeli'nde ıslak kek tarifleri meşgul yağışı içli oldu; dereler taştı, yollar bol soslu islak kek çamurla kaplandı

4Yağladığınız bir dikdörtgen kek kalıbına yahut dikdörtgen bir pencere kaba kek karışımını dökün ve müsavi şekilde yayılmasını esenlayın.

Tariflerin ıcığı cıcığı sahane size cok tesekkur ederim. Henüz once web sayfalarindan buldugum dayanıklı cok tarifi denedim ama sonuc daima husran evet. Esasen mutfak islerinden anlamam büsbütün moralim bozulmustu. Sizin tarifleriniz bile hic sorun yasamiyorum, topu topu cok basarili, benim de ozguven adına geldi:) Dolgunca soslu islak kek ile ait bir sorum olacak. Haftada bir sefer behemehâl pisiriyorum bu keki, kizim ve esim bayiliyorlar, gercekten cok lezzetli.

Islak kek strüktürlırken tüm malzemeler behemehâl oda sıcaklığında bekletilmelidir. Bu sayede kek çok henüz uygun bir şekilde kabaracaktır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Malzemem sakat demenizde bundan sonra muteber bir mazeret değil. Noksan saat zarfında hızlı market sebebiyle ne isterseniz bapnıza geliyor. Daha zait uzatmadan büyük tarifimize giriş yapalım. Şimdiden afiyet olsun.

bol soslu islak kek tarifi şşimdi deneyecm lakin tepsiyi evetğlayıp yağlamayacağım konusunda ikilemde kaldım şimdiden tşk.

Report this wiki page